Velkommen til Nabacu’s hjemmeside

Hurra, hurra, hurra! Endelig er siden oppe… Endnu ikke helt færdig og endnu ikke så fin som jeg gerne ville have den, men det kommer, det kommer…. Imens kan man nyde de mange gode billeder i Galleriet. De er blevet taget af “Oma” Ilona Ebinal, der ejer Nabacu’s far Yaspar vom Fleischereck. Ilona har for vane at besøge alle Yaspars hvalpe, ligegyldigt om de er i Polen eller i Slovakiet. Jeg har endda en stærk mistanke om, at skulle Yaspar en skønne dag få hvalpe i Antarktis, ville Ilona tage af sted for at se dem uden så meget som at blinke med øjnene.

Hele historien med Nabacu begyndte sådant: En dag i 2012 ringede opdrætteren Alicja (kennel Palacowe Pieknosci) til mig og spurgte om jeg vidste noget om Yaspar vom Fleischereck, som hun havde udset sig som far til sit næste kuld. Og det gjorde jeg i den grad, fordi jeg i 2010 på udstilling i Herning stiftede bekendtskab med Yaspar og hans mennesker Ilona og Werner. Siden mødte jeg dem ofte på udstillinger både i Danmark og i Tyskland. Vi blev glade for hinanden, vi kunne lide hinandens hunde og vi havde fælles holdning til mange hundeemner. Samtidigt vidste jeg, at Yaspar sundhedsmæssigt opfylder de højeste krav. Jeg kontaktede Ilona og spurgte, om hun var interesseret i, at Yaspar fik et kuld hvalpe med en smuk og temperamentsmæssig dejlig tæve i Polen. Og det var hun :) .

Hovawart Nabacu Palacowe Pieknosci © 2016